Follow:
Beauty

Zonnebrandcrème die niet plakt: Payot Sunny Crème Divine

Een tijdje terug was ik uitgenodigd in Amsterdam om kennis te maken met nieuwe zomerse producten van verschillende, bekende merken. Eén van de merken die mij daar op viel was Payot. Ze hebben een prachtige lijn, gericht op het zonnen. Ik vond de verpakkingen direct aantrekkelijk, door de zomerse kleuren. Ook de geuren zijn heerlijk! In de goodiebag zat een zonnebrandcrème uit deze prachtige Payot Sunny collectie. Aangezien het afgelopen week prachtig weer was, heb ik deze goed kunnen testen. En ik kan alvast verklappen dat het de fijnste zonnebrandcrème is die ik ooit heb gehad!

Payot Sunny belooft een beschermde en perfect gebruinde huid. De Sunny lijn bestaat eigenlijk uit 3 stappen en bij elke stap hoort een prachtig Payot product:
1) Voorbereiden
Je kunt je huid voorbereiden met de Payot Sunny Magic Mousse à Bronzer. Dit is een mousse die je 1 tot 2 keer per dag aanbrengt op je gezicht en lichaam. Deze mousse verandert van structuur bij het aanbrengen. Je krijgt hiervan een soepelere huid en het is goede voorbereiding op een egale bruining. Deze mousse beschermt dus niet tegen de zon, maar dient echt als voorbereiding. Het beste gebruik je deze mousse een maand voor blootstelling aan de zon. Deze mousse heb ik geroken op het event en ik kan je vertellen: hij ruikt echt heerlijk! Ik vind het echt geweldig dat Payot zo een uniek product op de markt heeft gebracht.
2) Beschermen
Dat kan dus met één van de SPF producten. Ik ga in dit artikel verder in op de Crème Divine SPF50 (crème), maar je hebt ook Brume Lactée SPF30 (spray) en Huile De Rêve SPF15 (olie).
3) Verlengen
Met een aftersun kalmeer je de huid en behoud je langer je bruine kleur. De Refreshing Gelée Coco heeft een heerlijke textuur, die extra kalmerend aanvoelt.

Ik kreeg dus één van de beschermingsproducten, namelijk de Payot Sunny Crème Divine SPF50, voor het gezicht en het lichaam. Ik gebruik normaal altijd een andere zonnebrand voor het gezicht, dan voor mijn lichaam, omdat ik altijd puisten krijg van zonnebrandcrème. Ik heb deze van Payot een aantal dagen achter elkaar getest (ik was het lange paasweekend vrij en de zon heeft zich goed laten zien!) en ik heb er helemaal geen puisten van gekregen op mijn gezicht! Wauw, wat fijn! Dat is al het eerste pluspunt!

Dat ik er geen puisten van kreeg, komt waarschijnlijk omdat het totaal geen vette crème is! Ondanks dat het SPF50 bevat, merk je dat niet aan de substantie. De crème is goed vloeibaar en heel makkelijk uit te smeren. Nog een pluspunt! Het laat geen witte vegen of waas achter op de huid en dat is heel fijn. Het derde pluspunt! De zonnebrandcrème ruikt ook nog eens super lekker. Zo gaat het wel hard he, met die pluspunten?!

Maar het allerfijnste aan deze zonnebrandcrème: het plakt niet!! Normaal als ik zonnebrandcrème op heb gedaan, verheug ik mij al op het moment dat ik ‘s avonds in de douche alles eraf kan spoelen. Dat was met deze Payot Sunny Crème Divine totaal niet het geval! Ik voelde mij niet vies, maar nog even schoon als toen ik die ochtend de douche uit was gestapt. Wat een heerlijk gevoel!

Het product heeft mij goed beschermd in de zon, de afgelopen week. Ik heb best wat uren in de zon doorgebracht (Ik heb 3 uur lang zitten chillen in de zon tijdens het middagslaapje van mijn dochtertje en ook ben ik een hele dag naar een pretpark geweest) en ik ben totaal niet verbrand! Heel bruin ben ik ook niet geworden, maar dat komt natuurlijk door de hoge factor. Helemaal niet erg, want op die manier wordt de huid langzamer, maar ook egaler en gezonder, bruin.

Ik was al verliefd op de prachtige verpakkingen van deze Payot Sunny lijn en ook de geur is fantastisch! Na het proberen van de Crème Divine SPF50 ben ik alleen maar nog  enthousiaster geworden!

De Payot Sunny lijn is o.a. online te koop via Payot-bestellen.nl en Douglas.nl. Zoek hier een Payot verkooppunt bij jou in de buurt!

 

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter